El pròxim 21 de juny l'Ajuntament de Castelló presentarà el seu projecte d'Agenda Urbana amb l'objectiu de visibilitzar i difondre el pla d'acció fins a 2030. Un conjunt de 16 projectes de planificació estratègica que defineixen el nou model de ciutat concorde als Objectius de Desenvolupament Sostenible i L'Agenda Urbana Espanyola.

Com a ciutat pilot reconeguda pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana d'Espanya (MITMA) per a la implementació de l'Agenda Urbana, l'esdeveniment es desenvoluparà en format híbrid, de manera que a més de l'assistència presencial, serà possible seguir les intervencions de manera virtual. D'aquesta manera, a més d'informar la ciutadania sobre el pla d'acció local, es compartirà la informació amb els principals agents públics i privats vinculats a la planificació estratègica de les ciutats, posicionant a Castelló com a referent en desenvolupament urbà sostenible i establint sinergies amb altres ciutats.

La jornada de presentació comptarà amb la presència de David Lucas Parrón, Secretari General d'Agenda Urbana i Habitatge del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA); Ángela de la Creu, Subdirectora General de Polítiques Urbanes del MITMA i Amparo Marco, Alcaldessa de Castelló. A més, Carmen Vilanova, Directora de l'Oficina de Planificació Econòmica del Ajuntament de Castelló, presentarà el projecte d'Agenda Urbana de Castelló. Finalment, amb la finalitat d'establir sinergies amb altres ciutats pilot d'Agenda Urbana i debatre sobre models de bones pràctiques, l'esdeveniment finalitzarà amb una taula redona en la qual intervindran l'alcaldessa de La Corunya, l'alcalde de Logronyo i l'alcalde de Pamplona.

L'esdeveniment iniciarà a les 10 del matí en l'Edifici Menador de Castelló, situat en la Plaça Hort Sogueros de la ciutat, per a assistir tant presencial com virtualment és necessària realitzar la inscripció prèvia. Tota la informació sobre l'Agenda Urbana de Castelló Pot consultar-se en agendaurbana.castello.es

-> DESCÀRREGA EL PROGRAMA DE LA JORNADA
-> SEGUEIX L'ESDEVENIMENT EN DIRECTE

catVA